Om DukaBordet

Välkommen till DukaBordets webbutik - Här handlar du tryggt och enkelt!

Vi är två vänner med gemensamt intresse och passion för serveringar, bjudningar och vackra bordsdukningar, såväl till vardags som till fest. Efter många år av drömmar om en butik fylld med vackra serveringsprodukter och inredningsdetaljer utbildade vi oss till certifierade E-handlare. Nu har vi  äntligen öppnat webbutiken DukaBordet.se med tillhörande showroom i Hedemora och vi är glada att Du hittat hit.

En vacker, inbjudande och personlig uppdukning förhöjer måltiden och skapar en atmosfär som får varje gäst att trivas och känna sig välkommen. Vi tänker att det ska vara både roligt och enkelt att duka upp, genom att komplettera med vackra textilier, bordsdekorationer och bordstillbehör. Färg och form i olika höjder samt något iögonfallande eller lekfullt på bordet skapar den dramaturgi som ger din bjudning känsla och liv. Har du turen att vara den som skall få gå på bjudning – ja då har vi presenten till värdinnan och värden.

Vi erbjuder vackra, tilltalande produkter från flera noga utvalda leverantörer såsom Chamois, a´LOT, Olsson & Jensen, Sthlm Fragrance Supplier, Majas Cottage, Cult Design, Trademan, Miljögården, Sagaform och Affairofsweden m.fl. Vår inspiration är hämtad från en blandning av kolonial, lantlig och romantisk designstil. Kvalitet och atmosfär tullar vi inte på. Hos oss på DukaBordet hittar du dukar, servetter, bordstabletter, bordsdekorationer, ljusstakar, skålar, vaser, porslin och annat för vacker bordsdukning eller i samband med servering.

Vårt ambition är att erbjuda personlig service och snabba leveranser.

Vi säljer online i vår webshop, men vill du hämta på showroomet i Hedemora, är du varmt välkommen utifrån överenskommen tid. Lägg då beställningen som vanligt och välj "hämta". Vi har även öppet i vårt showroom på utvalda dagar eller efter överenskommelse.

 

Webbutiken dukabordet.se ägs och drivs av Tina Esselin och Maria Hedström, DukaBordet ,Sellship i Dalarna AB.

organisations nr 559322-5781

 

Vår bärande idé

En vacker, stämningsfull och personlig dukning skapar en atmosfär som får varje gäst att trivas och känna sig välkommen

 Välkommen till oss!

/Tina & Maria -DukaBordet